U bent hier

Kant-en-klare-maaltijden als oplossing?

21 aug

We hebben het allemaal wel een keertje meegemaakt: een stapel was om te strijken, kids die naar her en der gevoerd moeten worden, een lijst aan deadlines op het werk die je nog moet halen en je partner die ook nog graag wat aandacht wil. Bij dit drukke programma heb je niet altijd de tijd en de zin om uitgebreid een gezond diner klaar te maken. Een kant-en-klare-maaltijd lijkt dan de beste oplossing. Maar het gevoel knaagt bij je dat dergelijke maaltijden vaak rijk zijn in vetten en suikers, of toch niet?

Ongezonde kant-en-klare-maaltijden

Kant-en-klare-maaltijden hebben geen al te beste reputatie. Ze bevatten meestal veel (verborgen) zout, vetten en suikers. Het zijn dus niet bepaald maaltijden die passen bij een gezonde levensstijl. Toch zijn de tijden gelukkig gekeerd en proberen producenten ook te voldoen in de vraag naar gezonde kant-en-klare-maaltijden. En dat is goed nieuws, want nu hoef je je niet schuldig te voelen om een snelle bereide maaltijd op tafel te zetten.

Geen schuldgevoel bij de producten van Weight Watchers

Een mooi voorbeeld hiervan zijn de kant-en-klare-maaltijden van Weight Watchers. Deze zijn in samenwerking met gediplomeerde diëtistes en een chef-kok samengesteld. Als resultaat krijg je een gezonde maaltijd waar er rekening is gehouden met een lage hoeveelheid aan zout, vetten en suikers én smaak. De maaltijden zijn geschikt voor het hele gezin. Volg je het Weight Watchers programma omdat je graag af wilt vallen, dan kan je makkelijk het aantal punten die duidelijk vermeld staan op de verpakking bijhouden. In het assortiment van Weight Watchers vind je traditionele en mediterrane bereide maaltijden. Hier vind je ook in welke winkels je de maaltijden kunt vinden.