U bent hier

Over ons en onze producten

Met Weight Watchers kies je voor een evenwichtige levensstijl en goede eetgewoontes in een omgeving vol verleidingen. In de supermarkt bijvoorbeeld, waar het aanbod enorm is en het bijzonder moeilijk kan zijn om de juiste keuzes te maken.

Om je te helpen heeft Weight Watchers een ruim assortiment in de winkelschappen liggen met verantwoorde en lekkere producten.

Waarom kiezen voor de producten van Weight Watchers?

  • De producten worden door diëtistes en een chef-kok met zorg samengesteld.
  • De producten bevatten zo weinig mogelijk verzadigde vetten, transvetten, zout en suikers.
  • Het assortiment is breed zodat er een passend product of maaltijd is voor ieder moment van de dag.
  • De producten en maaltijden zijn geschikt voor het hele gezin.
  • De producten en maaltijden zijn ook geschikt voor mensen die niet het Weight Watchers programma volgen, maar wel graag gezond en lekker willen eten.
  • Op de verpakking staat duidelijk het aantal SmartPoints® waarden aangegeven. Handig als je het programma volgt.

Ontdek ons Productassortiment.

Het Weight Watchers Feel Good programma

Onze producten zijn niet specifiek gericht naar wie Weight Watchers volgt of op dieet is. Maar als je lid bent of dit van plan bent te worden, kunnen onze producten je helpen om er een succes van te maken. Onze producten zijn ontwikkeld op basis van de voedingsexpertise van Weight Watchers, op basis van de waarden van het programma. Zo bieden de producten een optimale samenstelling aan, met lage SmartPoints waarden en een echt lekkere smaak.

Ongeacht wat je wilt bereiken, met het nieuwe Feel Good programma ondersteunen we je tijdens jouw persoonlijke afvaltraject. Een sterke Community, veel motivatie, nieuwe wetenschappelijke inzichten en veel nieuwe online tools ondersteunen je op weg naar een gezondere, nieuwe levensstijl! Lees hieronder meer over onze pijlers, eet, beweeg & leef.

Eet!

Het nieuwe programma is gebaseerd op een nieuw puntensysteem: SmartPoints waarden. Daar waar calorieën met name op het afvallen gericht zijn, weerspiegelen SmartPoints waarden de nieuwste wetenschappelijke inzichten en laten ze je automatisch kiezen voor gezondere voedingsmiddelen.

Calorieën tellen kan iedereen, maar ben je daarmee ook succesvol? Niet altijd. Talrijke studies hebben aangetoond dat magere voedingsmiddelen met een hoog eiwitgehalte kunnen bijdragen aan het afvallen, terwijl suikers en verzadigde vetzuren het afvallen eerder belemmeren. Al deze kennis vloeit samen in de berekening van de SmartPoints waarden, zodat het nog makkelijker is om de gezonde voedingsmiddelen te kiezen en gezonder af te vallen.

Beweeg!

Lichaamsbeweging doet veel meer voor je dan je fitter doen voelen: het geeft je meer energie, is goed voor je humeur en voor je gezondheid, voorkomt stress, versterkt je lichaam, zorgt voor een helder hoofd en helpt om beter te kunnen slapen. Daarom kun je in de app en online je persoonlijke Fit-doel ontdekken en krijg je individuele adviezen en tips om dit doel te bereiken. Zelfs als je kleine dingen aanpast en in het dagelijks leven actiever wordt, krijg je veel voor elkaar. Én je verzamelt ActivPoints!

Leef!

Als we uitgeput, moedeloos of gestrest zijn, kan het snel gebeuren dat er niets terecht komt van de goede voornemens. Het is bewezen dat het zinvol is om kleine pauzes te nemen, bewust van het moment te genieten en gewoon even alleen aan jezelf te denken. Met het Feel Good programma laten we je zien hoe je tijd voor jezelf vrij maakt, zodat je je goed voelt en gelukkig bent. Daar geniet je ook met het afvallen van, want dan wordt het gemakkelijker om van het programma jouw programma te maken.

Wil je meer weten? Ontdek ons programma.