U bent hier

Bloemkool-kaassoep

Bloemkool-kaassoep

Porties: voor 4 personen
Bereidingstijd: 30 minuten

Ingrediënten:
100 g aardappelen, geschild en in stukjes gesneden
1 ui, fijngesnipperd
1 bloemkool, in roosjes verdeeld
1 teentje knoflook, geperst
900 ml groentebouillon
Snufje nootmuskaat
Snufje peper
Snufje zout
120 g camembert, 30+
4 el bladpeterselie, fijngehakt
4 Weight Watchers sandwiches
60 g Weight Watchers crèmepaté

Bereidingswijze:
1.  Doe de bloemkool, de ui, de aardappels en de knoflook in een kookpot en voeg de groentebouillon toe. Breng aan de kook. Pureer de soep.
2. Breng de soep op smaak met de nootmuskaat, de peper en het zout. Verdeel de camembert en de bladpeterselie over de borden en giet er de soep over.
3. Smeer de sandwiches met de crèmepaté en serveer met de warme soep.