U bent hier

Gevulde courgette uit de oven

Portiegrootte: voor 2 gevulde 1/2 courgettes
SmartPoints: 7
Bereidingstijd: 30 minuten

Ingrediënten:
1 courgette
Snufje zwarte peper en zout
100 g cottage cheese
½ blikje tonijn in eigen nat uit blik, uitgelekt
2 lente-uien, in ringetjes gesneden
1 tomaat, in blokjes gesneden
1 koffielepel gedroogde tijm
2 plakjes Weight Watchers Jong, in blokjes gesneden (25 g/stuk)

Bereidingswijze:
1. Verwarm de oven voor op 180 °C.
Halveer de courgette in de lengte en hol uit met een lepel en blijf een ½ cm van de rand. Hak het vruchtvlees tot kleinere stukken en bak in een pan met antiaanbaklaag. Breng op smaak met wat zwarte peper en zout.
2. Meng daarna het vruchtvlees met de cottage cheese, de tonijn, de lente-ui, de tomaat en de gedroogde tijm. Breng op smaak met wat zwarte peper en zout.
3. neem een bakslee en leg er de uitgeholde courgettes in. Verdeel er het mengsel over en daarna de Weight Watches Jong kaas. Zet de bakslee in het midden van de oven voor 20 minuten op  180 °C.
Serveer warm.