U bent hier

Pizzabroodjes met salami

Portiegrootte: voor 1 pizzabroodje
SmartPoints: 4
Bereidingstijd: 35 minuten

Ingrediënten:
1 rode paprika, in blokjes gesneden
1 sjalot, gesnipperd
100 g Weight Watchers Maasdammer, in blokjes gesneden
100 g Weight Watchers salami
4 eetlepels tomatenpuree
1 koffielepel gedroogde oregano
1 koffielepel paprikapoeder
Snufje zout
450 g kant-en-klare pizzadeeg
 

Bereidingswijze:
1. Verwarm de oven voor op 180 °C.
Meng de rode paprika, de sjalot, de Weight Watchers Maasdammer, de Weight Watchers salami, de tomatenpuree, de gedroogde oregano en de paprikapoeder. Breng op smaak met een snufje zout.

2. Beleg de lange zijde van het pizzadeeg voor twee derde met het mengsel. Rol voorzichtig op en snijd de deegrol in 14 gelijke stukjes. Leg de stukjes deeg op een bakplaat bedekt met bakpapier.

3. Zet de bakplaat in het midden van de oven en bak de pizzabroodjes af in 25 minuten op 180 °C.
Haal de bakplaat uit de oven en serveer ze warm of op kamertemperatuur.