U bent hier

Surf & turf croque van Nancy

Surf & turf croque van Nancy

Voor  1 persoon
Bereidingstijd 30 minuten
SP 9

Ingrediënten:

1 koffielepel boter
1/2 appel (jonagold), geschild en in dobbelstenen gesneden
1 theelepel kokosbloemsuiker
5 scampi’s, gepeld en darmkanaal verwijderd
1 teentje knoflook, gepeld en fijngesneden
Snufje mediterrane kruiden
50 g Weight Watchers vezel + brood
Handvol ijsbergsla
20 g kruidenkaas light
1/4 cantaloupe meloen, geschild en in dunne plakken gesneden
1 plakje Weight Watchers filet de saxe

Bereidingswijze:

1. Smelt de boter in een pan. Leg er de appels in en bestrooi met de kokosbloemsuiker. Bak tot deappels mooi gekarameliseerd zijn.

2. Bak de scampi’s in een antiaanbakpan samen met 1 koffielepel water, de knoflook en de mediterrane kruiden.

3. Rooster het brood. Schik op het onderste sneetje brood de gekarameliseerde appel, de ijsbergsla en de scampi’s. Besmeer het andere geroosterde sneetje brood met de kruidenkaas en dek de croque af.

4. Verdeel bovenop de croque nog de cantaloupe meloen en drapeer er de filet de saxe over.