U bent hier

Veelgestelde vragen

Zijn de producten enkel voor wie het Weight Watchers programma volgt?

Nee! Omdat Weight Watchers kiest voor een heerlijke smaak, een evenwichtige samenstelling & enkel gebruik maakt van pure ingrediënten, is het gamma geschikt voor heel de familie: iedereen die graag op een bewuste manier van lekker eten geniet dus.


Hoe worden de ingrediënten gekozen?

Bij Weight Watchers hebben we er altijd voor gekozen om te werken met pure ingrediënten, van hoge kwaliteit.

Wanneer we een product lanceren dat suiker bevat, proberen we het suikergehalte te verlagen in plaats van de suikers te vervangen door zoetstoffen, en toch nog een echt lekkere smaak te behouden. Een koekje dat iets minder suiker bevat, is daarom niet minder lekker. En natuurlijke producten, zoals vanille bijvoorbeeld, werken uitstekend om smaak te geven. Deze logica hanteren we bij de productie van het volledige Weight Watchers gamma, van de charcuterie tot de bereide maaltijden.

 


Waar worden de producten gemaakt?

Al onze producten zijn aangepast aan de Belgische gewoontes en smaken. De meeste van onze producten worden daarom ook in België geproduceerd. Bovendien worden ze allemaal door een lokaal proefpanel beoordeeld en goedgekeurd.

Neem bijvoorbeeld een lekkere mayo saus: zo een typisch Belgisch product kan je moeilijk ergens anders maken! Of witloof met ham kan toch niets anders dan met witloof van eigen bodem.


Hoe zit het nu met die punten van Weight Watchers?

Punten’ (SmartPoints®), daar heb je vast wel een keertje over gehoord. Het klinkt misschien ingewikkeld dat alle voedingsmiddelen met een getal worden aangeduid, maar het tegendeel is waar: het is net simpel en heel transparant voor iedereen die wil afvallen. Ons Feel Good programma is wetenschappelijk onderbouwd: voedingsmiddelen die rijk zijn aan eiwitten worden beloond met een laag puntenaantal. Voedingsmiddelen die aan de andere kant veel suikers en vetten bevatten krijgen een hoger puntenaantal. Dat maakt het heel makkelijk om goede keuzes te maken. Op de producten van Weight Watchers staat ook altijd duidelijk het puntenaantal.